Onze diensten Bel ons
Waar we trots op zijn
Neem contact op
Waarom werken bij Trajectum

Waarom werken bij ons?

Samen met jou groeien naar de top

We kunnen hier een standaardpraatje houden over ‘goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een marktconform salaris en een vast contract’. Want die dingen bieden wij zeker. Maar we vinden eigenlijk dat dat het minste is dat je van ons mag verwachten. Wij geloven heilig dat als wij je meer bieden dan dat, wij het beste in jou naar boven halen. En daar worden wij vervolgens ook weer beter van. Want we willen samen met jou groeien naar de top.

waarom-werken-bij-ons.jpg

De nieuwe werknemer

Vroeger kreeg je een contract en zat je de dagen op kantoor uit tot de pensioenleeftijd bereikt was. Tegenwoordig zijn er veel flexibele werkcontracten, freelancers en bijzonder zelfbewuste werknemers die uitgedaagd willen worden. Jij weet heel goed wat je nodig hebt en dus proberen wij je daarin tegemoet te komen. Want wie zijn wij om je daarin te beperken?

Flexibiliteit

Flexibiliteit is voor jou belangrijk. Dat begrijpen we heel goed. We bieden je daarom alle ruimte om je werk flexibel in te delen. Zodat je je werkzaamheden bij ons met bijvoorbeeld een opleiding kunt combineren. Of met een cursus. Of zodat je tijd voor je kinderen kan vrijmaken. Of, gewoon, als je je buurman wilt helpen verhuizen of je hond moet uitlaten.

Ontspanning en een prettige werkomgeving

Met zijn allen keihard buffelen om een complex megaproject voor de deadline af te ronden kost veel energie. Voor een goede balans is het minstens zo belangrijk dat er ruimte is voor ontspanning. Die ruimte bieden wij met een plek om te loungen, een tafelvoetbalcompetitie, kaartspellen en andere ontspanningsactiviteiten. Maar alleen als je zin hebt. Daarnaast zorgen we dat de werkomgeving ontspannen en ongedwongen is, zodat je niet onnodig afgeleid wordt en je je altijd prettig voelt op kantoor.

Interne opleidingen en cursussen

Groeien naar de top doen we niet alleen. Dat doen we samen met jou. Daarom helpen we je het beste uit jezelf te halen. Door je intern op te leiden en je alle fijne kneepjes uit het vak te leren. Of we leren je tafelvoetballen, zodat die ene collega je niet langer blijft herinneren aan die pijnlijke nederlaag van afgelopen vrijdag.

Verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden

Onze ervaring is dat jij excelleert als wij jou uitdagen. Door je complexe problemen voor te leggen en je verantwoordelijkheid te geven over een groot project, voel jij dat jouw inzet het verschil maakt. Als je laat zien dat jij die verantwoordelijkheid aankan en de ambitie hebt, resulteert dat in goede doorgroeimogelijkheden.

Lef en plezier

Hopelijk zorgen al die omstandigheden ervoor dat jij plezier hebt in je werk. Combineer dat met lef en natuurlijk talent en kennis van zaken – en jij past perfect bij ons. Samen stijgen we tot ongekende hoogten. Winnen is winnen!

Installatietechniek is heel simpel,
maar het moeilijkste wat er is,
is installatietechniek simpel te houden