Onze diensten Bel ons
Waar we trots op zijn
Neem contact op
Waarom werken bij Trajectum

Projecten waar we trots op zijn

Projecten waar we trots op zijn

Wij zijn goed in wat we doen en daar zijn we trots op. Bekijk onze projecten en beoordeel zelf wat wij aankunnen. Wij hebben de grens nog niet gevonden.

project.jpg

Residence Papenhoef

Voor het project Residence Papenhoef, een complex van 12 appartementen verspreid over 2 gebouwen, verzorgden wij de werktuigkundige teken- en engineeringsactiviteiten. Voor de warmtevoorziening tekenden wij een model met een individuele waterpomp, aangesloten op een gesloten bodembron. Voor de ventilatie werd een hoog rendement warmteterugwinningssysteem geïnstalleerd. Daar plukken de bewoners nu de vruchten van, in een comfortabele woonomgeving met lage energiekosten.

Meer informatie?

Neem contact op

The Terraced Tower

Voor dit megaproject langs de Maas verzorgden wij de werkvoorbereiding voor de E- en W- installatie en de sprinklerinstallatie. Deze woontoren met 344 appartementen was door zijn omvang een complexe onderneming. Wij zijn trots op het resultaat dat nu de fraaie skyline van Rotterdam siert.

Meer informatie?

Neem contact op

project-2-1.jpg
project-3-1.jpg

BUNK Hotel Utrecht en Amsterdam

In samenwerking met VTD Installaties verzorgden wij alle werktuigbouwkundige installaties voor BUNK Hotel Utrecht en Amsterdam. Wij waren verantwoordelijk voor de technische uitwerking. Omdat de hotels in monumentale kerken gerealiseerd worden, moesten wij rekening houden met de status als erfgoed. De kerk in Amsterdam werd aangesloten op een gesloten bronsysteem en in Utrecht werd een lucht-water warmtepomp geplaatst. Moderne, duurzame oplossingen voor deze fraaie stukken cultureel erfgoed.

Meer informatie?

Neem contact op

KlimaatGarant

KlimaatGarant is pionier in Nederland op het gebied van energieneutrale installaties. Wij ondersteunen KlimaatGarant bij het ontwerp, de engineering en de uitvoeringbegeleiding van en voor alle projecten op Oostenburg Amsterdam (2.000 woningen). Daarnaast maken wij voor diverse WKO-partners (warmtepomp plaatsende installateurs) de slag van initieel ontwerp naar werktekening.

Meer informatie?

Neem contact op

klimaatgarant.jpg
zalmhaven1.jpg

Zalmhaventoren

Voor de hoogste toren van Nederland (215m) ondersteunen wij Giesbers InstallatieGroep bij de uitwerking in BIM en de coördinatie van de BIM-modellen. Een technisch uitdagend en mooi project waarvoor wij letterlijk en figuurlijk boven onszelf uit moeten stijgen in deze hoge toren.

Meer informatie?

Neem contact op

Schiphol Airport

Op Schiphol Airport zijn wij actief voor één van onze grootste en mooiste projecten tot nu toe: we werken het bouwdeel Schiphol Plaza (35.000m2) uit van 3D-scans tot een 3D BIM-model. Bouwkundig en installatietechnisch een fantastische uitdaging, mede door de technische complexiteit van een grote luchthaven. Een ware speelplaats voor onze engineers.

Meer informatie?

Neem contact op

schipholplaza.jpg
kavel1n2.jpg

Kavel 1N2

In Amsterdam realiseert Heddes Bouw een hotel van 300 kamers, 2 woonblokken met 200 woningen en 200 studentenwoningen. Wij hebben intensieve ondersteuning geleverd op BIM-gebied om Heddes Bouw ervan te verzekeren dat de installaties zonder grote impact in de vervolgfases geïmplementeerd konden worden.

Meer informatie?

Neem contact op

Installatietechniek is heel simpel,
maar het moeilijkste wat er is,
is installatietechniek simpel te houden