Onze diensten Bel ons
Waar we trots op zijn
Neem contact op
Waarom werken bij Trajectum

Projecten en samenwerkingen waar we trots op zijn

Projecten waar we trots op zijn

Wij zijn goed in wat we doen en daar zijn we trots op. Bekijk onze projecten en beoordeel zelf wat wij aankunnen. Wij hebben de grens nog niet gevonden.

sluishuis-amsterdam-big-barcode-6.jpg

Sluishuis

Voor dit mooie en unieke woningproject in Amsterdam ondersteunden wij onze partner Klimaatgarant bij het ontwerp, de engineering en de uitvoeringbegeleiding van de PV-panelen. Dit project kreeg een Energieprestatiecoëfficiënt (EPC) van -0,01, wat betekent dat Sluishuis meer energie opwekt dan het gebruikt.

Meer informatie?

Neem contact op

Nathaliegang

Nathaliegang is een nieuw gebouw in Zoetermeer waarin moderne appartementen worden gebouwd. Onze werkzaamheden betreffen hier het ontzorgen van de klant op het gebied van W-installaties. We luisteren naar de wensen van de nieuwe kopers en zorgen zo dat de techniek deze wensen ondersteunt. 

Meer informatie?

Neem contact op

nathaliegang.jpg
gispen-alliander-bellevue-arnhem-00a1188-1060.jpg

Alliander Bellevue Arnhem

Alliander verzorgt betrouwbare, betaalbare en duurzame energie. Alliander wil niet alleen duurzame energie leveren, maar dit ook uitstralen. Energie neutraal bouwen, en circulariteit staan centraal binnen deze bouw. Wij hebben Alliander geholpen om haar missie extra uit te dragen door het warmteverlies van haar gerenoveerde gebouw in kaart te brengen.   

Meer informatie?

Neem contact op

DAVO Deventer

Voor dit circulair en milieubewust bedrijfsgebouw op het A1 Bedrijvenpark in Deventer, maakten wij een aantal berekeningen, waaronder een warmteverlies- en koellastberekening. Wij zijn trots om bij te dragen aan de visie van de gemeente om een duurzame uitstraling aan het bedrijventerrein te geven.

Meer informatie?

Neem contact op

davo-deventer.png
200807-project-statendijck-leiden-3.jpg

Statendijck

Statendijck ligt vlak bij de Vondellaan, dit was de woonplek van de bekende dichter meneer Vondel in de Gouden Eeuw. De lage morseweg was vroeger een dijk, aan deze dijk worden nu nieuwe huizen gebouwd. Wij gaan voor deze nieuwe huizen aan de slag om de W-installaties en de sanitaire installaties daarin te tekenen. We passen het aan op de kopers’ wensen. De insteek is duurzaam wonen, samen met Ouwehand CV & Warmtepomp zorgen we er dan ook voor dat we dit naleven. 

Meer informatie?

Neem contact op

Dimensio

Dimensio is een verpakkingsgroothandel in Almere. Door de snelle groei van het bedrijf waren ze op zoek naar een nieuw bedrijfspand. Dimensio heeft een duurzaam karakter, daarom hebben we een warmteverliesberekening en een koellastberekening gemaakt. Hierbij hebben we ingespeeld op basis van de 3D-modellen en plattegronden. Zo kan Dimensio nòg beter inspelen op haar wens om duurzaam te zijn.  

Meer informatie?

Neem contact op

dimensio.jpg
residence-papenhoef1.jpg

Residence Papenhoef

Voor het project Residence Papenhoef, een complex van 12 appartementen verspreid over 2 gebouwen, verzorgden wij de werktuigkundige teken- en engineeringsactiviteiten. Voor de warmtevoorziening tekenden wij een model met een individuele waterpomp, aangesloten op een gesloten bodembron. Voor de ventilatie werd een hoog rendement warmteterugwinningssysteem geïnstalleerd. Daar plukken de bewoners nu de vruchten van, in een comfortabele woonomgeving met lage energiekosten.

Meer informatie?

Neem contact op

The Terraced Tower

Voor dit megaproject langs de Maas verzorgden wij de werkvoorbereiding voor de E- en W- installatie en de sprinklerinstallatie. Deze woontoren met 344 appartementen was door zijn omvang een complexe onderneming. Wij zijn trots op het resultaat dat nu de fraaie skyline van Rotterdam siert.

Meer informatie?

Neem contact op

project-2-1.jpg
project-3-1.jpg

BUNK Hotel Utrecht en Amsterdam

In samenwerking met VTD Installaties verzorgden wij alle werktuigbouwkundige installaties voor BUNK Hotel Utrecht en Amsterdam. Wij waren verantwoordelijk voor de technische uitwerking. Omdat de hotels in monumentale kerken gerealiseerd worden, moesten wij rekening houden met de status als erfgoed. De kerk in Amsterdam werd aangesloten op een gesloten bronsysteem en in Utrecht werd een lucht-water warmtepomp geplaatst. Moderne, duurzame oplossingen voor deze fraaie stukken cultureel erfgoed.

Meer informatie?

Neem contact op

Oostenburg

Klimaatgarant is pionier in Nederland op het gebied van energieneutrale installaties. Wij ondersteunen Klimaatgarant bij het ontwerp, de engineering en de uitvoeringbegeleiding van en voor alle projecten op Oostenburg Amsterdam (2.000 woningen). Daarnaast maken wij voor diverse WKO-partners (warmtepomp plaatsende installateurs) de slag van initieel ontwerp naar werktekening.

Meer informatie?

Neem contact op

oostenburg.jpg
zalmhaven1.jpg

Zalmhaventoren

Voor de hoogste toren van Nederland (215m) ondersteunen wij Giesbers InstallatieGroep bij de uitwerking in BIM en de coördinatie van de BIM-modellen. Een technisch uitdagend en mooi project waarvoor wij letterlijk en figuurlijk boven onszelf uit moeten stijgen in deze hoge toren.

Meer informatie?

Neem contact op

Schiphol Airport

Op Schiphol Airport zijn wij actief voor één van onze grootste en mooiste projecten tot nu toe: we werken het bouwdeel Schiphol Plaza (35.000m2) uit van 3D-scans tot een 3D BIM-model. Bouwkundig en installatietechnisch een fantastische uitdaging, mede door de technische complexiteit van een grote luchthaven. Een ware speelplaats voor onze engineers.

Meer informatie?

Neem contact op

schipholplaza.jpg
kavel1n2.jpg

Kavel 1N2

In Amsterdam realiseert Heddes Bouw een hotel van 300 kamers, 2 woonblokken met 200 woningen en 200 studentenwoningen. Wij hebben intensieve ondersteuning geleverd op BIM-gebied om Heddes Bouw ervan te verzekeren dat de installaties zonder grote impact in de vervolgfases geïmplementeerd konden worden.

Meer informatie?

Neem contact op

Samenwerkingen waar we trots op zijn

Trajectum Engineering werkt aan een betere wereld. Wij werken graag met organisaties met goede maatschappelijke doelen. 

maschile.png

Maschile & Sebastiaan Hooft

Trajectum Engineering B.V. heeft een project uitgevoerd gericht op het verbeteren van het Gezond en Veilig werken en van de vitaliteit van de mensen bij Trajectum Engineering B.V. Hierbij hebben wij de expertise ingeschakeld van Sebastiaan Hooft van Maschile B.V., gespecialiseerd in de advisering en begeleiding van organisaties en medewerkers om een veilige en gezonde werkomgeving te creëren. Bij aanvang van dit project is door het management van Trajectum Engineering B.V. toegelicht waarom dit traject gestart zou worden én dat hiervoor subsidie is aangevraagd bij het Europees Sociaal Fonds (ESF).

In het kader van duurzame inzetbaarheid met als thema Gezond en Veilig werken hebben wij samen met Sebastiaan Hooft meerdere activiteiten doorlopen. Allereerst is er een analyse gemaakt van de situatie door middel van interviews met management en medewerkers; ook is er gekeken naar de situatie op kantoor met betrekking tot o.a. teamuitjes, sportfaciliteiten en toegang tot gezonde voeding. Op basis van deze analyse zijn er meerdere verbeteringen geopperd en geïmplementeerd.

Meer informatie?

Neem contact op

Green Side

De cirkel rond maken? Dat willen we heel graag doen. Met Green Side hebben we een mooie samenwerking waarbij zij ons oude papier ophalen en er notitieboekjes van maken die wij weer kunnen gebruiken. Zo dragen wij bij aan een duurzamer Nederland!

Meer informatie?

Naar website

greenside-bympolman-18-1.jpg
logo-impact-sitekick-1.jpg

!MPACT HOUTEN

Voor ons is het belangrijk om met lokale organisaties verbonden te zijn. Impact Houten helpt ons duurzaam te ondernemen en om in contact te komen met andere bedrijven die ons helpen onze duurzame doelen te bereiken. 

Meer informatie?

Naar website

VST Fire Solutions

VST Fire Solutions heeft als doel het brandveiliger maken van Nederland en West-Europa. Dit jonge bedrijf ontwerpt, installeert en onderhoudt sprinklersystemen. Wij werken samen met hun modelleurs en engineers aan grote projecten. 

Meer informatie?

Naar website

logo-sitekick.png

Installatietechniek is heel simpel,
maar het moeilijkste wat er is,
is installatietechniek simpel te houden