Onze diensten Bel ons
Waar we trots op zijn
Neem contact op
Waarom werken bij Trajectum

Wat wij voor je kunnen betekenen

Onze diensten variëren van werkvoorbereiding, installatie-ontwerp, het maken van berekeningen en de realisatie van 3D-werktekeningen.

Met onze kennis, ervaring en hands-on mentaliteit ontzorgen wij. Of dat nu bij ons op kantoor is of bij jou op locatie. Wij zorgen ervoor dat jij kunt blijven doen waar je goed in bent. 

Kennis

Investeren in kennis. Dat vinden we belangrijk. Wij zijn dan ook een kennisintensieve organisatie waarbij de focus ligt op ontwikkeling. Deze kennis delen wij graag. 

Naast specialisatie op het gebied van de verschillen soorten installaties zoals sprinkler, sanitair (drinkwater, hemelwaterafvoer, vuilwaterafvoer), duurzame installaties ten behoeve van warmte en/of koeling en ventilatie, zijn wij ook kennisdrager op het gebied van huidige standaarden, normeringen en wet- en regelgeving. 

Efficiëncy

Doordat wij het gehele traject van werkvoorbereiding en ontwerp tot aan de realisatie van 3D-werktekeningen uit handen kunnen nemen, zorgen we voor efficiëncy in tijd en kosten. Wanneer wij deels betrokken zijn, nemen wij met onze pro-actieve houding de rol van kartrekker aan. 

Samenwerken

Binnen onze projecten zijn er een drietal mogelijkheden tot samenwerking:

 • Projecten op basis van vaste prijs
  Bij projecten op basis van vaste prijs nemen wij het project in zijn geheel of gedeeltelijk over en wordt er vanaf onze locatie in Houten aan het project gewerkt.

  De projecten werken we uit aan de hand van een vooraf besproken én goedgekeurde offerte. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent. 
   
 • Projecten op basis van regie
  Bij projecten op basis van vaste prijs nemen wij het project in zijn geheel of gedeeltelijk over en wordt er vanaf onze locatie in Houten aan het project gewerkt. 

  De projecten op basis van regie werken we uit op basis van nacalulatie. Tweewekelijks ontvang je van ons een factuur met urenspecificatie.

 • Projecten op basis van capaciteit
  Heb je binnen een lopend of toekomstig project een capaciteitsissue? Heb je niet voldoende BIM-Modelleurs, Engineers, of Adviseurs Duurzaamheid? Wij bespreken graag de mogelijkheden met je. 

Contact

 

 

Installatietechniek is heel simpel,
maar het moeilijkste wat er is,
is installatietechniek simpel te houden