Onze diensten Bel ons
Waar we trots op zijn
Neem contact op
Waarom werken bij Trajectum

Wat wij voor je kunnen betekenen

In een tijd dat fossiele brandstoffen langzaam maar zeker plaats maken voor duurzame oplossingen, bieden wij uitkomst. Dankzij nieuwe ontwikkelingen zijn we in staat om zeer energiezuinige oplossingen te bieden voor bijvoorbeeld warmtewinning. Kort gezegd nemen wij het hele traject van werkvoorbereiding en ontwerp tot uitvoeringsbegeleiding uit handen. Hoe complexer het project, hoe groter ons enthousiasme. Daag ons uit, daar worden we blij van.

Bovenstaand vind je slechts een greep van wat wij voor je kunnen betekenen. Middels Bouw Informatie Model (BIM) maken wij een 3D-ontwerp dat volledig is afgestemd op de wensen en eisen, voldoet aan alle (aangescherpte) regelgeving en bovendien zo scherp is dat het kosten bespaart in de uitvoering.

Onze diensten variëren van advies tot installatie-ontwerp en van werktekeningen tot allerlei berekeningen die het leven van installateurs en opdrachtgevers makkelijker maken. Want installatietechniek is heel simpel, maar het moeilijkste wat er is, is installatietechniek simpel te houden.

Installatietechniek is heel simpel,
maar het moeilijkste wat er is,
is installatietechniek simpel te houden