Onze diensten Bel ons
Waar we trots op zijn
Neem contact op
Waarom werken bij Trajectum

Duurzaamheidsadvies

Duurzaamheidsadvies

Duurzaam bouwen is tegenwoordig de norm, maar ons team doet al jaren niet anders. Die ervaring komt goed van pas, want hoewel de ambitie van duurzaam bouwen mooi is, brengt het ook een hoop complicaties met zich mee.

Regelgeving

Met name de (veranderende) regelgeving zorgt voor veel extra vraagstukken in het te maken ontwerp. Door in een vroeg stadium betrokken te zijn, kunnen we vaststellen of je project voldoet aan alle regelgeving. Vervolgens zetten we onze kennis in om de duurzaamheidsambities ook waar te kunnen maken, met passende en betaalbare ontwerpen die rekening houden met alle bouwkundige en installatietechnische facetten. Wanneer een ambitie niet haalbaar zou zijn, zoeken wij pro-actief naar een oplossing.

Werk je bijvoorbeeld als makelaar, werk je bij een woningbouwcoörperatie, ben je architect of installateur? Wij helpen je graag met advies voor onder andere gasloos (ver)bouwen, BENG, Energielabel, EPA, BREEAM en energieneutraal bouwen. Hiervoor kan ons team je voorzien in de benodigde berekeningen, informatie en ontwerpen

Efficiëncy

Doordat wij het gehele traject van werkvoorbereiding en ontwerp tot aan de realisatie van 3D-werktekeningen uit handen kunnen nemen, zorgen we voor efficiëncy in tijd en kosten. Wanneer wij deels betrokken zijn, nemen wij met onze pro-actieve houding de rol van kartrekker aan.

Advies op het gebied van duurzaamheid nodig? Neem contact met ons op.

Contact

winnen.jpg

Installatietechniek is heel simpel,
maar het moeilijkste wat er is,
is installatietechniek simpel te houden