Onze diensten Bel ons
Waar we trots op zijn
Neem contact op
Waarom werken bij Trajectum

Te mooi om waar te zijn?

Te mooi om waar te zijn? Onderstaand delen een aantal van onze huidige werknemers hun ervaringen over hoe het is om bij ons te werken. En nee, dat deden ze niet onder dwang.

stephan-2-2.png

Stephan Leene

Projectleider

“Werken bij Trajectum Engineering is echt anders dan werken bij traditionele, vergelijkbare bedrijven. Flexibiliteit en verantwoordelijkheid staan hoog in het vaandel. Ik ben volledig vrij in het indelen van mijn werkweek en zelfs werkzaamheden. Thuiswerken is ook een optie als je de verantwoordelijkheid aankan. Ik heb kinderen en mijn vrouw werkt ook, dus dat is echt een uitkomst.”

melvin-1-1.png

Melvin Klomp

BIM Modelleur

“In mijn werk bij Trajectum Engineering valt het me op dat we echt hard kunnen werken, maar dat er ook ruimte is voor ontspanning in de vorm van bijvoorbeeld tafelvoetbal of darts. Ik heb daarnaast als junior een half jaar aan een project gewerkt en daardoor het hele proces van niks naar een volledige installatie meegemaakt, dat was echt tof en onwijs leerzaam. Bovendien kan ik door de flexibiliteit mijn werk goed combineren met mijn opleiding, want ik zit nog op school.”

mohammed-2-2.png

Mohammed Choua

BIM Modelleur / Duurzaamheidsspecialist

“Bij Trajectum Engineering is geen dag hetzelfde en ik krijg energie van de manier waarop ik dagelijks word uitgedaagd. Bovendien geldt hier echt: we gaan voor de winst. Als je een goed plan hebt om je verder te ontwikkelen, stelt Trajectum Engineering alles in het werk om dat samen te realiseren.”

jordy-1-1.png

Jordy Dijns

BIM Modelleur

“Bij ons staan alle neuzen dezelfde kant op. We willen ons met zijn allen echt onderscheiden. Iedereen staat daarom voor elkaar klaar en we werken samen in een ontspannen en ongedwongen sfeer. Ik voel me daar heel prettig bij, het voelt een beetje als familie.”

Waarom werken bij ons?

Installatietechniek is heel simpel,
maar het moeilijkste wat er is,
is installatietechniek simpel te houden